Full uppställning i valdebatt om Farstaviken

Oxstallet skylt IMG_0256.jpg

Lördag 25 augusti kl 12-14 är det informationsmöte och politisk debatt i Oxstallet på temat när ska utsläppen av gifter stoppas och vad vill politikerna med Farstavikens framtid. Det är Farsta Slottsviks samfällighet som arrangerar och alla är välkomna.

Mötet börjar med en uppdatering av vad som har hänt sedan våren med utsläppen. Vad gör kommunen, Villeroy & Boch, JM, länsstyrelsen, samfälligheten och andra? Sedan blir det en fikapaus innan kommunens politiker får svara på när röret ska stängas och vad de vill på längre sikt med Farstaviken.

Från politiskt håll är det nästan full uppställning och vi hoppas på livliga diskussioner, men framför allt tydliga svar! Här blir det även utrymme för frågor från publiken. Föjande politiker och partier har anmält att de kommer:

Deshira Flankör, kommunstyrelsens ordförande (M), Lars-Erik Alversjö, ordförande i bygg-, miljö- och hälsovårdsnämnden (M), Ann Fylkner, ledamot i bygg-, miljö- och hälsovårdsnämnden (M), Mikael Lindström, oppositionsborgarråd (S), Hanna Torell, språkrör (MP), Filip Joelsson, språkrör (MP), Staffan Sundberg, ersättare i bygg, miljö- och hälsovårdsnämnden (MP), Fredrik Sneibjerg, kommunalråd (L), Lars Öhrman, ledamot i bygg-, miljö- och hälsovårdsnämnden (L), Ulf Falkenberg, ersättare i bygg- miljö- och hälsovårdsnämnden (L), Mica Nordström, kommunfullmäktige (L), Kristina Lång (C), Miranda Ahlers (C), Per-Olov Fransson (KD), Bertil Krakenberg (V), Liv Simonsen (V).

 

Oxstallet är en gul envånings tegelbyggnad på Odelbergs väg, alldeles bakom återvinningsstationen i Farsta Slottsvik.